Auto Transport

Particulier

Autotransport particulier

Op het gebied van autotransport particulier kunnen wij ook jou meer dan goed van dienst zijn. Wij staan voor zeer vakkundig autotransport en je kunt jouw transport gemakkelijk online regelen.

Als specialist in autotransport particulier staan we nadrukkelijk voor persoonlijk contact en kunnen we bogen op ervaring en expertise. We kunnen desnoods vandaag nog regelen dat jouw auto of jouw bestelbus getransporteerd wordt.

Maak bij pech of schade gebruik van onze sleepdienst of de berging service

Mocht je nou te maken hebben met pech of met schade aan de auto, maak dan gebruik van onze sleepdienst of van onze berging service. Als geen ander zijn wij in staat om de auto netjes naar het door jou opgegeven adres te vervoeren. Dit alles doen we voor een zeer vriendelijke prijs. Je vindt de standaard prijzen gewoon op onze website!

We kunnen je als specialist in autotransport particulier op veel meer vlakken prima van dienst zijn

Behalve dat we ons specialist noemen in autotransport particulier, kunnen we je op nog veel meer vlakken van dienst zijn. Als je bijvoorbeeld af wilt van jouw auto, dan kun je ons als specialist in autotransport particulier ook prima inschakelen. Geef door welke auto je graag kwijt wilt en wij zorgen ervoor dat je snel een prijsindicatie van ons krijgt. Komen vraag- en aanbod aardig bij elkaar in de buurt, dan komt er iemand bij je langs om zelf een kijkje te nemen. Dan volgt ook een definitief bod.

Wij kopen jouw auto en halen die gratis bij jou thuis op

Wij zorgen ervoor dat we de zaken vervolgens goed afronden. Zo halen wij jouw auto gratis bij jou op en we kunnen je meteen contant betalen. Ook kom je via ons in het bezit van een vrijwaringsbewijs. Dit is erg belangrijk.

Met een vrijwaringsbewijs namelijk, kun je altijd aantonen dat de auto niet meer op jouw naam staat. Je hoeft dan ook geen wegenbelasting te betalen en hetzelfde geldt voor de verzekering van de auto. En zo staan we in alle opzichten voor een complete dienstverlening.

Wie weet kunnen we al heel snel zaken doen

In principe zijn we geïnteresseerd in alle merken auto’s en bestelbussen. Hoe de staat precisie en of de auto gekeurd is, is voor ons van minder zwaarwegend belang. Meld jouw auto dus gewoon bij ons aan en wie weet kunnen we al heel snel zaken doen.

Auto-transport-direct

Auto Transport Direct

Vragen? Spoed? Nu Transport Regelen?
Bel gerust onze vriendelijke medewerker van dienst: 06-22909026 of gebruik het aanvraagformulier.

Open chat
Auto Transport Direct
Hallo waar kunnen we u mee van dienst zijn?